ANIBIO Omgevingsspray - 500 ml

ANIBIO Omgevingsspray - 500 ml
ANIBIO Omgevingsspray - 500 ml
0 Reviews | Review toevoegen
ANIBIO Omgevingsspray tegen: Vlooien, vlolarven, mijten, luizen en overig ongedierte. Zeer geschikt voor gebruik in de auto, caravan, boot en woning. Doodt ook larven en eitjes.

Artikelnummer

4025332951260

Verzendkosten

€ 6,95

Standaard levertijd

2-3 werkdagen na ontvangst betaling

€ 18,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
ANIBIO Omgevingsspray tegen: Vlooien, vlolarven, mijten, luizen en overig ongedierte.

Slechts ongeveer 10% van een vlooienpopulatie leeft direct op uw huisdier; ongeveer 90% van de vlooien bevindt zich in de omgeving van uw huisdier! Voor een succesvolle behandeling moet u dus niet alleen uw huisdier zelf, maar vooral ook de omgeving van uw huisdier behandelen.

U kunt deze omgevingsspray gebruiken op de lig- en slaapplek van uw huisdier en ook op uw tapijten, dekens, meubels, stoelen, sofa’s, vloerbedekking etc. Bij eventuele gevoelige materialen adviseren wij om het product uit te proberen op een onopvallende plek van het materiaal.

Gebruiksaanwijzing: Voor gebruik goed schudden. Bij een zware vlooienplaag dient u de eerste 5 dagen 1 x per dag te sproeien, daarna naar behoefte minstens  1 x per week.
Werkzame stof: Geraniol 9 mg/g.
Samenstelling: Gedemineraliseerd water; niet-ionische tenside (cetyloctanoate, oppervlaktespanning verlagend), tea tree olie. 
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Social Media