Anibio Tic-off, tegen teken en vlooien 140 gr.

Tic-Off poeder
Anibio Tic-off, tegen teken en vlooien 140 gr.
0 Reviews | Review toevoegen
Natuurlijke bescherming tegen teken en vlooien. Tic-off vormt de basis voor een gezonde en resistente huid en vacht van uw huisdier.

Artikelnummer

77001

Verzendkosten

€ 6,95

Standaard levertijd

2-3 werkdagen na ontvangst betaling

€ 12,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
( Let op: vanaf heden heeft Anibio tic-off een aangepaste samenstelling )

Tic-Off poeder,
ormt de basis voor een gezonde en resistente huid en vacht van uw huisdier.
Hiermee bouwt u voor uw huisdier aan een natuurlijke bescherming tegen parasieten.

Natuurlijke bescherming tegen teken en vlooien.

De oorzaak van een verhoogde vatbaarheid voor parasieten bij honden en kitten ligt vaak bij een eenzijdig voeding. Dit levert een verhoogd zuurgehalte van het bloed op. De zuur-base balans bepaalt op aanzienlijke wijze de lichaamschemische opbouw van het huidmilieu van uw huisdier. Door het toedienen van Tic-Off met de speciaal afgestemde combinatie van werkzame stoffen verkrijgt u voor uw huisdier een optimale en uitgebreide bescherming tegen zuigende parasieten.
Tic- off poeder is gemakkelijk in gebruik, u dient de voorgeschreven hoeveelheid eenmaal daags over de voeding van uw hond of kat te strooien. 

Uit de gebruikservaringen met dit product blijkt dat het ongeveer 6 - 10 dagen gaat duren voordat er sprake is  van een volledige werkzaamheid.
 
Samenstelling Anibio Tic Off Poeder: Luzernemeel ( alfalfameel) , cistus incanus (cistus roos), kokosrasp, natriumhydrogencarbonaat, calciumcarbonaat, caliumbicarbonaat, calciumcitraat, magnesiumcitraat.
Sommige van deze ingredienten klinken nogal chemisch of kunstmatig, maar:
 
Natriumhydrogencarbonaat oftewel natriumwaterstofcarbonaat wordt in het lichaam in grote hoeveelheden geproduceerd door de alvleesklier om de zure maaginhoud te neutraliseren.
 
Calciumcarbonaat: De schaal van eieren en de schelp van slakken bestaat grotendeels uit calciumcarbonaat. Het is ook een mineraal in de schalen van veel schaaldieren en insecten. Het mineraal heeft een grijswit pigment en is binnen EU goedgekeurd als voedingskleurstof.
 
Kokosrasp: Kokos draagt bij aan normale werking van het immuunsysteem en aan instandhouding van normale huid en vacht.
 
Magnesium citraat is een vorm van magnesium die goed wordt opgenomen in het lichaam. Tegenwoordig zijn er veel voedingsmiddelen die verzurend werken in het lichaam. Wanneer het lichaam te veel verzuurd raakt gebruikt het mineralen zoals magnesium.
Hoe meer verzurende voeding (bijv. vlees) er gegeten wordt, hoe meer magnesium er wordt verbruikt. Hierdoor kan er een tekort ontstaan aan magnesium. Magnesium draagt bij tot vermindering van vermoeidheid en draagt bij aan een normale werking van de spieren. Magnesium draagt bij aan instandhouding van normale botten en tanden. 
 
Calcium Citraat is een vorm van calcium, die goed door het lichaam wordt opgenomen. Calcium draagt bij tot:
 
  • de instandhouding van normale botten & tanden
  • een normale bloedstolling
  • een normaal energieleverend metabolisme
  • de normale werking van de spieren
  • de normale werking van het zenuwstelsel
  • de normale werking van de spijsvertering
  • het celdelingproces
Analyse: Ruwe eiwit 7,7%, ruwe vet 3,4%, ruwe vezel 15,1%, ruwe as 18 %

Voedingssupplement, mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerde voeding, buiten bereik van jonge kinderen houden. 

Als aanvulling bij het gebruik van Tic-Off bevelen wij graag de Anibio Tic-clip – natuurlijk en gifvrij, energetisch geladen, in uw aandacht aan. 

Voedingsadvies:
Katten en honden tot 30 kg dagelijks max. 1 maatschepje
Honden boven de 30 kg daglijks max, 2 maatschepjes

140 gr , maatschepje zit in de verpakking., artikelnr. 77001
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Social Media