Anibio Tic off, tegen teken en vlooien 400 gr.

Anibio Tic off, tegen teken en vlooien 400 gr.
Anibio Tic off, tegen teken en vlooien 400 gr.
0 Reviews | Review toevoegen
Anibio Tic Off poeder, natuurlijke bescherming tegen teken en vlooien. Tic-Off vormt de basis voor een gezonde en resistentie huid en vacht van het huisdier.

Artikelnummer

4025332770113

Verzendkosten

€ 6,95

Standaard levertijd

2-3 werkdagen na ontvangst betaling

€ 25,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
( Let op: vanaf heden heeft Anibio tic-off een aangepaste samenstelling )

Anibio Tic Off poeder, natuurlijke bescherming tegen teken en vlooien. Tic-Off vormt de basis voor een gezonde en resistentie huid en vacht van het huisdier. Hiermee bouw je voor je huisdier aan een natuurlijke bescherming tegen parasieten. Eenvoudig aan de voeding toe te voegen. Geschikt voor honden en katten.

De oorzaak van een verhoogde vatbaarheid voor parasieten bij honden en katten ligt vaak bij een eenzijdige voeding. Dit levert een verhoogd zuurgehalte van het bloed op. De zuur-base balans bepaalt op aanzienlijke wijze de lichaamschemische opbouw van het huidmilieu van het huisdier. Door het toedienen van Tic-Off met de speciaal afgestemde combinatie van werkzame stoffen verkrijg je voor je huisdier een optimale en uitgebreide bescherming tegen zuigende parasieten.

Uit de gebruikerservaringen met dit product blijkt dat het ongeveer 6 - 10 dagen duurt voordat er sprake is van een volledige werkzaamheid.

Als aanvulling bij het gebruik van Tic-Off bevelen wij graag de Anibio Tic-clip, natuurlijk en gifvrij, energetisch geladen aan.

Tic Off poeder.

Inhoud: 400gram

Samenstelling: Luzernemeel ( alfalfameel) , cistus incanus (cistus roos), kokosrasp, natriumhydrogencarbonaat, calciumcarbonaat, caliumbicarbonaat, calciumcitraat, magnesiumcitraat.

Analytische bestanddelen: Ruwe eiwit 7,7%, ruwe vet 3,4%, ruwe vezel 15,1%, ruwe as 18 %

Overig: Als aanvulling bij het gebruik van Tic-Off bevelen wij graag de Anibio Tic-clip, natuurlijk en gifvrij, energetisch geladen aan.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Social Media