Honden kauw buffel hoorn 17-22 cm 1 st.

Honden kauw buffel hoorn 17-22 cm 1 st.
Honden kauw buffel hoorn 17-22 cm 1 st.
0 Reviews | Review toevoegen
Buffelhoornpunten, bijzonder geschikt voor middelgrote en grote honden .

Artikelnummer

4005254006668

Verzendkosten

€ 5,50

Standaard levertijd

1 week(en)

€ 6,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De buffelhoorn is afkomstig van de Aziatische waterbuffel. Afhankelijk van het ras, de voeding en de regio van herkomst leveren deze hoorns op die deels van nature "vol" en deels min of meer holle hoorns zijn, die ideaal zijn voor honden. De buffelhoorn is een bijzonder harde en natuurlijke hoorn van de waterbuffel. Buffelhoorn is ook geschikt voor honden met een voedselallergie. Door de vorm en de consistentie kan uw hond op een bijzonder smakelijke en langdurige manier genieten van onze kauwhoorns. De buffelhoorns worden zorgvuldig schoongemaakt en voorzichtig gedroogd.

Buffelhoorns, de natuurlijke 'tandenborstel' voor honden, gemaakt van buffelhoorn: een 100% puur, duurzaam en puur natuurproduct. Zonder toevoegingen, onweerstaanbaar, gezond en rijk aan mineralen om het gebit van de hond schoon, sterk en gezond te houden.

Honden hebben van nature een grote behoefte om ergens op te kauwen. Ze doen dit omdat het de enige manier is waarop ze op natuurlijke wijze hun tanden kunnen poetsen. In de natuur kauwen wolven en andere hondensoorten na een maaltijd op de huid en botten van hun prooi.

Bij kauwen komen ook endorfines vrij in de hersenen; en deze endorfines geven een gevoel van rust, zodat uw hond kan ontspannen. Bij onze gedomesticeerde honden kunnen de "huid en botten van de prooi" het beste worden vervangen door pure kauwproducten zoals buffelhoorns .

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Social Media