Anibio Oorspoeling 125ml

Anibio Oorspoeling 125ml
Anibio Oorspoeling 125ml
0 Review | Review toevoegen
Oorspoeling, voor reiniging en spoeling van de buitenste gehoorgang.

Artikelnummer

95142

Verzendkosten

€ 6,95

Standaard levertijd

Binnen 1 a 2 werkdagen na ontvangst betaling.

€ 12,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Oorspoeling, voor reiniging en spoeling van de buitenste gehoorgang.

    Verwijdert voorzichtig vastzittend oorsmeer
    Verzorgt en kalmeert de geprikkelde huid bij het oor
    Met kamille

Oorspoeling bevordert de natuurlijke zelfreinigingsfunctie van de buitenste gehoorgang en voorkomt ontstekingen. De milde werkzame stoffen die in het product verwerkt zijn, verzorgen en kalmeren de geprikkelde huid bij het oor.

Toepassing: Wij raden aan, voordat u gaat beginnen, om de vloeistof op kamertemperatuur te brengen. 1 a 2 x per dag brengt u het zachte pipetje voorzichtig in het oor van uw huisdier en dan zachtjes op de flacon drukken zodat de spoeling in de gehoorgang terecht komt.
Vervolgens masseert u de ooraanhechting aan de buitenkant.

Daarna moet u maar even aan de kant gaan, omdat uw huisdier zich flink zal willen uitschudden. Hierbij zal het grootste gedeelte van de opgeloste verontreiniging, samen met enige restvloeistof, het oor verlaten. Mocht u daarna de oorschelp met de hand willen schoonmaken, dan moet u wel uiterst voorzichtig te werk gaan, bijvoorbeeld met een watje of met een gaasje. Geen wattenstaafje gebruiken!

Een handmatige reiniging van het binnenoor of van de diepere gehoorgang mag uitsluitend door een erkende dierenarts gebeuren!

De oorspoeling dient bij het begin van de behandeling 1x per dag te gebeuren. Daarna, bij preventief gebruik, raden wij aan om de behandeling 1 x per week voort te zetten.

Samenstelling:
Aqua en natuurzuivere oliën uit: lavendel, rozengeranium, kamille extract.

125 ml., artikelnr. 95142

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Social Media