Anibio biologische kauwwortel voor honden Mt M

Anibio biologische kauwwortel voor honden Mt M
Anibio biologische kauwwortel voor honden Mt M
0 Review | Review toevoegen
Deze kauwwortels zijn de knolvormige wortels van de Erica-boomhei. Deze plant is overal rondom de Middellandse Zee te vinden.

Artikelnummer

4025332552023

Verzendkosten

€ 6,95

Standaard levertijd

2-3 werkdagen na ontvangst betaling

€ 10,30
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Deze kauwwortels zijn de knolvormige wortels van de Erica-boomhei. Deze plant is overal rondom de Middellandse Zee te vinden. Het extreem harde, smaakloze wortelhout van knollen ter grootte van een voetbal wordt gebruikt voor het maken van pijpen (bruyère) en voor sieraden. Kleinere wortelknollen of knolstukken vormen een ideaal duurzaam kauwartikel voor honden. Bij het kauwen wordt alleen het oppervlak zacht als rubber. Zelfs na lang intensief kauwen worden de kauwwortels nauwelijks kleiner en daarom gaan ze extreem lang mee.

Kauwen vervult een van de basisbehoeften van de hond. Het heeft een ontspannend en kalmerend effect. Bovendien bevordert het kauwproces de mondhygiëne, omdat de speekselproductie wordt gestimuleerd en het kauwen zelf de tanden en het tandvlees reinigt en masseert. We adviseren de grootte van de wortel aan te passen aan de grootte van uw hond.

  • zonder toevoegingen
  • geen calorieën
  • hypoallergeen

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Social Media