Bach rescure remedy druppels pets 10 ml .

Bach rescure remedy druppels pets 10 ml .
Bach rescure remedy druppels pets 10 ml .
0 Review | Review toevoegen
Bach Rescue Pets is een 100% natuurlijke antistress remedie die snel verlichting geeft in noodsituaties die spanning en stress met zich meebrengen.

Artikelnummer

3227113

Verzendkosten

€ 6,95

Verwachte levertijd

1 week(en)

€ 12,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Bach Rescue Pets is een 100% natuurlijke antistress remedie die snel verlichting geeft in noodsituaties die spanning en stress met zich meebrengen, bijvoorbeeld als huisdieren hevig schrikken of in paniek raken. Het helpt het dier rustig te blijven in moeilijke situaties, terwijl het dier wel alert blijft. Bach Rescue Pets helpt ook bij ziekte, na een operatie of voor een bezoek aan de dierenarts of hondentrimster, maar Rescue wordt ook ingezet voor dieren die zenuwachtig zijn bij shows of wedstrijden. Geschikt voor kat, hond, paard, pony en vogel. Bevat i.t.t. andere Bach Rescue druppels géén alcohol!

Samenstelling: Glycérine, Aqua, Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, Ornithogalum umbellatum.
zonder alcohol
 
Gebruik:
4 druppels in het drinkwater of over het voer doen. Er
kunnen ook 4 druppels onverdund gegeven worden aan het dier (max. 24 druppels per dag). Max. dosering niet overschrijden. Rescue® Pets druppels kan langere tijd gebruikt worden.

Inhoud: 10 ml
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Social Media