Anibio Tic-clip tegen vlooien ,teken en mijten.

Anibio Tic-clip penning energy CHI
Anibio Tic-clip penning energy CHI
Anibio Tic-clip tegen vlooien ,teken en mijten.
1 Review | Review toevoegen
De Anibio Tic-clip hanger bevat een speciale energetisch geactiveerde laag met hoog trillingspotentieel en heeft een hoge opslagcapaciteit. (tot 2 jaar).

Artikelnummer

95001

Verzendkosten

€ 2,95

Standaard levertijd

2-3 werkdagen na ontvangst betaling

€ 25,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
De tic-clip hanger bevat een speciale energetisch geactiveerde laag met hoog trillingspotentieel en heeft een hoge opslagcapaciteit (tot 2 jaar).
In de omgeving van de hanger, en dus in de omgeving van het dier (ongeacht diens omvang en vachtsoort), ontstaat een bijzonder trillingsveld dat katten en honden tegen teken en vlooien beschermt.
 
De tic-clip hanger wordt met de twee bijbehorende ringen aan de halsband of aan het tuigje (materiaal maakt niet uit) bevestigd.
Waar of hoe precies de tic-clip hanger wordt bevestigd, maakt in principe niet uit. Voor katten, kittens, puppies en kleine honden (tot 15 kg) is meestal één ring voldoende.
Voor grotere honden worden meestal twee ringen gebruikt. 
Indien gewenst kan 's nachts de halsband met de tic-clip veilig worden verwijderd.
 
Het duurt gemiddeld ongeveer 5 dagen voordat een voldoende beschermend effect wordt bereikt. U dient te allen tijde bijgevoegde ringen te gebruiken, aangezien ook deze energetisch zijn behandeld.
Vanaf de datum waarop een ring door de clip wordt getrokken, blijft de tic-clip tot 2 jaren werkzaam.
 
Belangrijk: Gedurende de dag moet de hanger permanent aan de halsband van uw huisdier blijven hangen. Er kan anders geen permanente bescherming worden bereikt.
Indien gewenst kan 's nachts de halsband met de tic-clip veilig worden verwijderd.
Indien uw huisdier reeds een honden-of kattenpenning of adressenfiche draagt, raden wij aan om de tic-clip hanger van voren zichtbaar voor deze eventuele overige penningen te hangen.
In enkele zeldzame gevallen kan de werking van de tic-clip kortstondig worden aangetast, bijv. bij tijdelijk minder weerstand tijdens loopsheid, na een inenting of na anderszins zeer stressvolle situaties.
Tip:
Voor een zo groot mogelijke en effectieve all-round bescherming tegen teken en vlooien, bevelen wij in uw aandacht aan om ter aanvulling ANIBIO tic-off voedingssupplement, op natuurlijke basis, te gebruiken (gewoon over het voer strooien).
 
Belangrijk:
De tic-clip kan geisoleerde statische ladingen en informatie uit de omgeving of vanuit de drager opnemen. Daarom is het zinvol en belangrijk om de tic-clip hanger ongeveer elke 2 à 3 weken gedurende een minuut onder stromend koud water af te spoelen (de tic-clip kan hierbij aan de halsband blijven hangen).
 
Disclaimer/Wettelijk verplichte verwijzing:
De hier beschreven reclame-uitingen berusten uitsluitend op interne studies, zonder wetenschappelijk erkende bewijzen.

Sorteren op:

Review toevoegen
sander - 13-12-2015 16:42

op hoop van zege

Social Media