Anibio Tandsteenvrij, doet het wat het belooft?

Anibio Tandsteenvrij, doet het wat het belooft? Anibio Tandsteenvrij , doet het wat het belooft?
 
Belofte: Het losweken en oplossen van tandplak, wittere tanden en een frisse adem. Voorkomt vorming van tandsteen.
 

Tandverzorging bij huisdieren is tegenwoordig helemaal in. Terecht, want tandverzorging is zeer belangrijk voor de algehele gezondheid van jouw huisdier.
 
Maar wat te doen? De producten vliegen je om de oren. Tandenpoets producten, kauwstaafjes voor honden die op tv worden aanbevolen door een persoon met een mooie witte jas,  voedingsmiddelen die extra krokant gemaakt zijn om goed kauwen te bevorderen, natuurlijke kauwproducten afkomstig van uiteenlopende natuurlijke bronnen. Het aanbod is veelzijdig en divers, voor elk wat wils.
Maar wat moet je nu als je een kat hebt die niet op een kauwbot gaat liggen knagen, of als je een hond hebt die zijn brokken heel inslikt en als hij ouder wordt niet graag meer op harde dingen kauwt? Welnu, welkom bij Anibio. In Duitsland is Anibio Tandsteenvrij een van de meeste verkochte producten op het gebied van tandverzorging voor honden en katten. Nu is Nederland aan de beurt om overtuigd te raken.
 
Maar doet dit product ook wat het belooft? 
Het eerste wat opvalt is dat er geen tandenborstel, gaasje of andere hulpstukken aan de pas komen, je kunt het poeder eenmaal daags over het voer strooien. Dit is een absoluut pluspunt want er wordt op deze manier minimale stress veroorzaakt bij zowel dier als mens. Jouw huisdier mag ook gelijk na toediening van Anibio Tandsteenvrij drinken als het daar behoefte aan heeft. Dit in tegenstelling tot andere producten, waar het dier soms de eerste paar uren na toediening niet mag eten/drinken. Anibio Tandsteenvrij bestaat uit een natuurlijk algenextract, deze algen neutraliseren de vaak te zure speekselsamenstelling bij het huisdier en zij zorgen er op deze wijze voor dat de tandplak (dat is het plakkerig laagje op de tanden) langzaam oplost. Daardoor wordt tevens de aanmaak van nieuwe plak verhinderd. En daardoor krijgt tandsteen geen kans meer. Tandsteen is verkalkte, harde tandplak en kan alleen onder narcose worden verwijderd.
Anibio Tandsteenvrij mag langdurig gebruikt worden en is zeer gemakkelijk in gebruik. Het product komt met een klein maatschepje in het potje, katten en honden tot 15 kg: dagelijks 1 maatschepje, katten en honden vanaf  15 kg: dagelijks 2 a 3 maatschepjes. Het maatschepje is ong. 0,8 g, de potjes komen in verschillende formaten. Het jodiumgehalte per maatschepje bedraagt minder dan 0,4 mg. 
Anibio Tandsteenvrij doet echt wat het belooft. Zichtbaar effect treedt op na ong. 3 weken.  De tanden zijn witter, de gele verkleuring is weg. Zelfs de adem van jouw huisdier ruikt aangenamer. Wanneer je “voor” en “na” foto’s maakt, kun je zelf de vooruitgang concreet bijhouden.
Algemene tip: alle producten van Anibio werken nog beter als de basis voor jouw huisdier goed is. Je kunt hierbij denken aan:
  • De diervoeding is van goede kwaliteit
  • Jouw huisdier beweegt voldoende
  • Je speelt af en toe met je huisdier, je geeft hem/haar aandacht
  • Je gunt jouw huisdier rust en een eigen plek.

Geschreven door Roy Lucardie, 12-12-2014. 
  Roy Lucardie     12-12-2014 13:32     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Social Media